dissabte, 7 de setembre del 2013

Tornant a la normalitat...

Ja és setembre, ja s'han acabat les vacances (per aquells que n'han fet) i les coses tornen a animar-se una mica. Recuperem la programació habitual al bloGuejat, encara sota mínims fins que no em tregui de sobre unes cosetes que tinc pendents, i deixem de banda la sessió de reposicions de l'estiu. Espero tornar a les entrades més llargues en breu. Segurament començaré per una col·lecció de ressenyes, perquè aquest estiu, com sempre passa quan hi ha vacances, he pogut posar-me al dia i llegir un grapat de llibres que tenia pendents. Miraré de comentar-ne uns quants, almenys.

La temporada literària se'm presenta intensa. Estic ficat en tres de projectes col·lectius (de 2, 3 i 4 persones... cada cop em complico més la vida!) molt interessants i diferents (per això m'hi he ficat, és clar), que són els que m'impedeixen continuar amb la novel·la que porto entre mans (a partir del gener hi torno, espero). A part d'això, he enllestit un parell de cosetes més, que ara començaran a fer la ronda per les taules dels editors, a veure què passa, i col·laboro en un llibre multitudinari, que ha de veure la llum en un parell de mesos a tot estirar (ja us n'aniré parlant, perquè és... interessant i diferent, és clar). En aquest camp, feina no me'n falta, i espero que alguna d'aquestes històries us piqui la curiositat...

I en el camp de les col·laboracions mediàtiques, avui recomenço les habituals amb aquest article a El Periódico (que demà podreu llegir de franc) sobre un problema ètic que planteja la ciència, i la setmana que ve torno a RAC1, a partir d'ara amb freqüència quinzenal enlloc de mensual. Continuaré participant a l'Esguard (l'últim article el vaig penajr la setmana passada) i l'Ara, com la temporada passada. Si us interessa la ciència, teniu opcions... Ah, i recordeu que aquest estiu he estat a Catalunya Ràdio fent una secció sobre el tema (en els últims capítols vam parlar de la malària i de genòmica) i parlant també de les armes químiques a Síria.

Ens anem llegint.


5 comentaris:

Sergi ha dit...

Et semblarà bonic? Perdo el compte dels projectes que has de publicar en breu, tu saps la feina que em suposa a mi tot això? No tens ànima.

Faig broma, és clar. Molta sort en tot, i a recuperar el ritme, que el setembre no s'atura!

La noia estrambòtica ha dit...

Home! No et sembla una mica de que estàs fent el gandul... així que només t'has ficat en uns tres projectes d'escriure? Apart d'una novel·la, apart de totes les col·laboracions mediàtiques, apart d'escriure coses científiques i a més ser professor.

No... Bromes apart. No ho sé com pots aguantar tot això!

Tinc moltes ganes en saber-ne més. Ja que sé que t'interessen els projectes més diguem-ne molt individuals, suposo i realment crec t'has ficat segurament en uns projectes que valguin la pena.

Molta sort amb tot! Força! I salut! I a veure què significa tot això amb què ens fas dentetes. A mi m'agradaria saber que seria un projecte multitudinari, parles d'una antología? Pensava que no t'agradarien els relats breus?
;-) :-p

Ja has llegit la mare de les entrevistes? Esper que t'agradi. Si no, la podia sotmetre a una cirurgia estètica. Però m'agradaria deixar-la així de verge.

Ens llegim.

C. :)

Relatus ha dit...

Després d'aquest avançament de la programació, t'esperarem amb candeletes! sort en els projectes

Salvador Macip ha dit...

XeXu, tot això ho faig per dificultar-te una mica la vida, que sinó tot és massa fàcil! :)

Chrys, ja saps que jo no paro... :) Aviat aniré desvelant més detalls però sí, he escrit un conte (!) per un recull que he co-coordinat (!!). Encara que no m'agradin no els oblido...

Gràcies, Loreto!

Sergi ha dit...

On està el botó de 'm'agrada'?