dimecres, 1 de gener del 2014

Resums i perspectives


Comencem pel desig de rigor: bon any nou a tots! A veure quines sorpreses ens prepara aquest 2014, un anys que mols voldrien veure ple de Sís i que altres tenen previst regar amb un bon grapat de Nos.

Abans era tradició als blogs acabar/començar els anys amb resums/previsions, però ara es veu que hem perdut les formes... Al twitter i a altres llocs ho presenten en versió condensada, per exemple. A veure si puc fer el mateix aquí sense allargar-me massa.

El 2013 ha estat intens. A laboratori hem treballat en una sèrie de projectes interessants, ens han donat finançament per altres (cosa difícil avui en dia) i ens han acceptat un article en una revista important (en parlava a la tele l'altre dia i ja en diré més coses en el futur). El 2014 començarà amb 3 persones unint-se la grup i amb moltes ganes de fer coses.

Literàriament, el 2013 ha estat tranquil: només un llibre infantil publicat, a la columna de novetats. M'he estrenat a dos països nous, França i Portugal, i el 2014 n'afegiré un altre: Turquia (altre cop gràcies a Hipnofòbia). Tota una sorpresa, aquesta internacionalització (deguda a la bona feina de la meva agenta, és clar).

El 2013 ha estat un any "sabàtic" de literatura per a adults, perquè he estat immers en tres projectes juvenils (a dues i tres mans), un d'ell ja amb data de publicació (a l'octubre) i els altres fent les rondes per les editorials. M'ho he passat molt bé, ho confesso, però el 2014 espero tornar a creuar la frontera cap al territori dels grans (tot i que encara em queden dos projectes més compartits per a joves per finalitzar que em fan molta il·lusió). Pel que fa a llibres, estrenaré l'any amb la publicació d'un recull de contes que he co-editat i, per Sant Jordi, el meu darrer assaig científic.O sigui que em veureu per les llibreries uns quants cops, aquest 2014.

I res més. Espero que l'any nou es porti be amb vosaltres. Ens anem veient per aquí!

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Què vol dir que s'han perdut les formes! Ei, que jo faig el meu balanç cada any religiosament! El que passa és que el faig el dia 15 de desembre, perquè sóc un home amb pressa, especialment per dir un parell de Sís!

Quina feinada el 2014, tu! Ja et faré algun forat si pagues el pernil habitual...

Tirant al cap ha dit...

Per a ser un any literàriament tranquil, hi ha hagut molt de moviment, no? ;D
Els millors desitjos per a 2014!!
Per cert, he vist que al Twitter la teua paraula més piulada ha estat també "gràcies". Feliç coincidència!

Josep ha dit...

Podria ser que els teus anys tinguessin 800 dies?

Salvador Macip ha dit...

XeXu, el teu post precisament és el que m'ha fet recordar qeu no ho havia fet encara :)

JC, els meus anys "tranquils" solen ser bastant agitats :)

Josep, és que compto també totes les coses que fan els meus clons :)

Gemma Sara ha dit...

Aquest clon del conte infantil se m'ha escapat, però per poc temps.... Molt bon any tingueu and a happy new year!!

jomateixa ha dit...

MOLT BON ANY!!

Olga Xirinacs ha dit...

Només podies ser tu que, acceptant amb alegria que el treball és un càstig diví, t'hi has abocat amb pertinàcia en comptes de fàstic.
¡Oh ésser que reuneixes totes les virtuts en un sol cos!
Com a recompensa, i per demostrar que tothom qui fa bé és compensat (¡fals!), tens bona sortida aquí i a l'estranger. Ets com el llamp que narra l'Apocalipsi, que s'estén d'Orient a Occident i que tothom veu.
Tant de bo la teva fada padrina t'acompanyi el 14 i els elfs s'apartin del teu camí amb obligada reverència.
Salut sempre, Salvador.

Elfreelang ha dit...

Bon any i bones publicacions!