divendres, 11 d’abril del 2014

Què (em) regalaré aquest Sant Jordi, edició 2014 (I)



He fet Pàsqües abans de Rams i ja tinc a casa la primera tanda de llibres que m'autoregalo aquest Sant Jordi. La collita d'enguany és variada i extensa. Un grapat d'autors que venen xifres considerables (no parlo dels "mediàtics", sinó dels professionals) té novetat al carrer, cosa que serà bo per l'economia de les editorials grosses. Però entremig hi ha també una quantitat decent de llibres potser més minoritaris, però que també mereixen una oportunitat. 

Aquí teniu la foto del que m'ha cridt més l'atenció aquest any, per si us serveix d'inspiració. Ja veieu que va des del Premi Sant Jordi (poc minoritari, aquest!) al Just Casero, passant per traduccions, primeres novel·les i un estranger (andorrà) en versió original. En tinc uns quants més a la llista, que espero aconseguir en directe, potser amb signatura de l'autor i tot. Miraré de parlar-ne en un altre post. 

8 comentaris:

Sergi ha dit...

Quina gran estratègia! Dius que compres els llibres de Sant Jordi abans d'hora, i així després, amb tota l'oferta davant, diràs que no et pots resistir i que n'has de comprar més! Que crack. I al final una desena de llibres per Sant Jordi, gens malament. Però bé, jo ja ho dic, Sant Jordi és probablement el dia que menys possibilitats de comprar té per mi. La resta de dies de l'any ja no dic res.

D'aquests, un que vull llegir és el de Vicenç Pagès, que sospito que a més serà un dels grans èxits aquest any. I el de Males Herbes segurament passarà de llarg, m'atreu més el següent que han tret, 'Simulacions de vida', que ja vaig demanar a la meva llibreria de capçalera, però que encara no els havia arribat... gana...

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies per tenir-me a la llista d'espera. Faré una entrada similar a la teva (amb permís) ben aviat: foto del tou de llibres que fan cua aquests dies previs al dia de Sant Jordi.

Per cert, XeXu, sé que és molt lleig de part meva aprofitar l'avinentesa... però, per al·lusions, podria demanar-te que fullegis breument algun capítol del llibre a veure si et fa canviar d'idea?

jomateixa ha dit...

Jo tampoc els compro tots el dia de St. Jordi, ja en tinc algun a casa i altres aniran arribant.
M'apunto les teves recomanacions per fer-hi una ullada.
(la teva també David)

David Gálvez Casellas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
David Gálvez Casellas ha dit...

http://5cts.blogspot.com/2014/04/que-emus-regalare-aquest-sant-jordi.html

Elfreelang ha dit...

bona tria! jo els hauré de comprar abans del sant Jordi també perquè el dia assenyalat és feiner i no puc

Anònim ha dit...

Al final lo mejor de sant Jordi es autoregalarse libros..

Sergi ha dit...

Contesto a en David amb el teu permís, Salvador. Ja tinc a casa el llibre que deia, 'Simulacions de vida', probablement el començaré a llegir ben aviat. Quan vaig dir que el 'Cartes mortes' passaria de llarg és perquè tinc una pila increïble de llibres per llegir, una cosa ingent, i no paro de comprar-ne. Hi ha tantes novetats temptadores aquests dies que no puc amb tot, per força he de descartar, també per motius econòmics, no ho negaré. Però no és pas una decisió inflexible, naturalment. Tot el que treu Males Herbes em desperta un interès especial, així que miraré de fer un forat al 'Cartes mortes'... però entre tots em matareu, esteu avisats.