dilluns, 26 de maig del 2014

Recull mediàtic del mes

Us penjo un recull de les últimes coses que he anat publicat. Aquí podeu llegir un article a l'ARA, sobre la possible relació entre els microbis intestinals i l'autisme.I aquí l'article d'El Periódico sobre la possibilitat de clonars humans, cada cop més a prop gràcies a uns descobriments recents que no s'han comentat gaire a la premsa.

Aquí podreu veure un vídeo d'un festival literari que es va fer a Blanes, en el qual vaig participar a distància llegint un tros del meu nou llibre, que sortirà a la tardor (ja ho anirem comentant). I parlant de vídeos, aquí sota en teniu dos, de la campanya de Sant Jordi de promoció de Jugar a ser déus, un a TV3 discutint el secret de la longevitat (i les implicacions morals) i l'altra per l'Esguard.



Ho complemento amb la meva secció al Via lliure de RAC1, que en aquesta ocasió anava sobre el llibre, també. Escolteu l'entrevista aquí. A més, aquí podeu llegir una petita ressenya de Jugar a ser déus, aquí la que va sortir a El País, i aquí la que el XeXu va fer de Científics lletraferits. Acabo amb unes recomanacions de literatura científica que vaig fer per Sant Jordi a l'ARA.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram tu, m'inclous en el resum mediàtic del mes... quin honor. I això que li vaig fotre una mica de canya al llibre... Se m'ha ennuegat una mica el llibre que llegeixo, però el proper és el 'Jugar a ser déus'. Ja ve.

jomateixa ha dit...

cada cop m'agrada més llegir-te i sentir-te... encara que cada cop em fa més por el que dius...

jomateixa ha dit...

per cert, en el segon vídeo parles com la meva filla gran: estil metralleta.
;D

Salvador Macip ha dit...

XeXu, només faltaria que silenciés els comentaris que no fossin efusius! :) Ja saps que m'agrada la teva sinceritat...

jomateixa, por o no, ja veurem, tot depèn de nosaltres... L'estil metrealleta l'he perfeccionat per quan em donen poc temps als mitjans per parlar d'alguna cosa. Ja has vist que en el primer vaig més relaxat... que continua sent molt ràpip! :)

Olga Xirinacs ha dit...

Do de la ubiqüitat: ets a tot arreu. El teu cervell és un camp d'aterratge de noves idees que arriben de l'estratosfera perquè les assimilis i les reparteixis.