dijous, 18 de desembre del 2014

Avui, conferències i bookcrossing



De tant en tant, faig una mica de bookcrossing a la meva manera, coincidint amb certa data especial del calendari. Com que avui tinc unes quantes conferències repartides per la geografia catalana (a instituts, no pel públic general), estigueu atents si passegeu per la zona universitària de Vic (matí), el centre de Figueres (tarda) o la dreta de l'Eixample de Barcelona (nit). Potser us hi trobareu algun dels meus llibres buscant una casa que l'aculli. Si n'arreplegueu algun ja m'ho direu!

4 comentaris:

jomateixa ha dit...

És original que en aquesta data especial facis tu regals. Espero que també en rebis molts.
Felicitats!

Sergi ha dit...

El proper cop ja quedarem en un lloc i hora concrets perquè la casa que aculli els teus llibres sigui la meva. Sí, ja ho sé, sóc un agonies. Ah, i per molts anys1

Anònim ha dit...

Hoola!!
Quan vaig saber que venies a la UVIC, vaig dir: aquesta és la meva per veure i escoltar en directe i de manera presencial el polifacètic Salvador MACIP.
De veritat et felicito per la xerrada que vas fer i per com vas respondre a les preguntes dels alumnes de secundària. Vas ser didàctic, precís, proper, plantejant qüestions obertes, en fi molt adequat pel públic present.
A Afers exteriors ja vaig veure com eres, però a la UVIC s´ha confirmat el saber arribar al receptor.
El llibre del bookcrossing et puc dir que no l´he trobat.


Gràcies

Imma C.

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies per venir, Imma! M'alegro haver aconseguit els objectius de la xerrada. He de dir que el públic era molt bo, van ajudar molt amb les seves preguntes. Algú se't deuria avançar amb el llibre, perquè va desaparèixer molt ràpid! ;)