dimarts, 20 de gener del 2015

BMM


Començo el 2015 amb una mica d'humor. El primer post de l'any és una broma que un amic ens ha fet al David Bueno, l'Eduard Martorell i a mi, els autors d'Els límits de la vida, a partir d'una foto promocional. No hem muntat un grup de rock, no, però després d'això ho estem considerant seriosament. Quina mena de música us sembla que faria, un grup amb aquestes pintes?

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, en Bueno fa pinta de més 'malote', però els altres teniu cara de massa bona persona, hauríeu de fer cançons romanticones!

La veritat és que fa gràcia la portada, i sembla de veritat. És la típica 'foto de grup de música', nosaltres ens en fem quan anem pel món, en tenim algunes de molt xules! No sé quants àlbums portem ja.

Josep ha dit...

Entre gòtic, electrònica i jazz experimental.

Allau ha dit...

Ho veig més aviat com un trio de música clàssica amb tu al piano.

Salvador Macip ha dit...

De moment em quedo amb la del Josep, que m'agrada més, tot i que reconec que una tirada a classicons romàntics sí que la tenim...

La noia estrambòtica ha dit...

Que guay!!! Gòtica i electrònica diria jo. Feu-ho. S' ha de provar de tot. Hehehe. :P Després ja pots pensar com defensar-te i un estat d'equanimitat entre legions i centenars de groupies. :P ;)
Ànims!!! ;)

Carme Sala ha dit...

Jo diria, Indie rock...convideu un amic, us compreu quatre corbates i, tatatxaaan....els nous Franz Ferdinand! ;)

Relatus ha dit...

Heavy no...

Salvador Macip ha dit...

És curiós que ningú diu el mateix! Sembla que podríem fer qualsevol cosa, que la gent se'ns creuria :) Tot i que potser estem una mica granadets per ser uns Franz Ferdinand, La meva maleta! :)

Deric ha dit...

Jo diria que una cosa semblant a Il Divo o Els tres tenors
:p

Salvador Macip ha dit...

Deric, he de confessar que aquesta és la primera opció que se'm va ocórrer.