dilluns, 23 de març del 2015

La Revista Microcosmos, feu-hi un cop d'ull.


M'arriba un link a una revista cultural catalana que no coneixia. Es diu Microcosmos, fa un parell d'anys que funciona, i la podeu llegir aquí. Els seus creadors diuen que és "és una revista de contes, literària, cultural, de lletres, d’humanitats… Però el que interessa realment són els relats de qualsevol tipus, les històries, la narrativa (també audiovisual) perquè tot això forma part de l’ésser humà." Si us agraden aquests temes, ja ho sabeu. La revista està molt ben feta, ja ho veureu. Val la pena que hi feu una volta.

La revista és digital però també se n'han editat números en paper. Us en parlo avui perquè tenen un Verkami engegat per finançar l'edició física del proper número, que serà el quart. Sempre està bé donar suport a aquesta mena d'iniciatives culturals, tan necessàries en el nostre panorama, sobretot si estan fetes amb cura, com Microcosmos, per això estic encantat de fer-li una mica de propaganda. Si hi voleu contribuir, només heu de clicar aquí. També els podeu seguir al Facebook i al Twitter.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Uf, més feina no, si us plau. Realment tenen sortida aquestes revistes literàries? No dubto que estan molt bé, sembla un bon projecte aquesta, però amb la de bons llibres que hi ha per llegir...

jomateixa ha dit...

Hi faré un cop d'ull, encara que jo de ciències no en sóc massa.