dijous, 2 d’abril del 2015

El secret de la banya embruixada, nou llibre de la factoria Macip/Roig


"Uns dimonis, que portaven anys engabiats dins una banya d'un cap de rinoceront dissecat que pertanyia a Salvador Dalí, s'alliberen i volen conquerir la Terra, començant per Palamós. Un guardià interdimensional, l'espectre del gos de Truman Capote, reuneix un grup d'herois per aturar-los, entre ells el fantasma de l'escriptor Robert Ruark i tres adolescents."


Doncs aquí el tenim! Cinc anys després d'Ullals, deu després de Mugrons de titani, arriba el tercer llibre escrit a mitges amb l'inefable, infatigable i inconmensurable Sebastià Roig: El secret de la banya embruixada. Continuem rebaixant l'edat dels lectors potencials: després d'un llibre per adults i un de crossover, ara tocava el juvenil (el proper serà infantil?). 

Però llegiu la sinopsi que he copiat al principi abans de passar de llarg, perquè si jo veiés un llibre que ajunta totes aquestes coses, me'l compraria fos quina fos l'edat recomanada. No negareu que la barreja promet... No se li podria haver ocorregut a ningú més! En fi, si compreu el llibre per algun parent aquest Sant Jordi o us l'acabeu llegint ja em direu què en penseu. I esperem que no hagin de passar cinc anys per al quart volum de la biblioteca Macip/Roig!

(La coberta, per cert, és un treball del gran Oriol Malet, barrejat amb una foto original de l'edifici que pren el protagonisme al terç final de la novel·la, que els qui coneixeu Palamós potser heu reconegut... La coberta participa al concurs de La llança de Sant Jordi. Si us agrada la podeu votar aquí).

3 comentaris:

Sergi ha dit...

'...i volen conquerir la Terra, començant per Palamós.' Només per això ja val la pena segur, per aquesta frase, vull dir, que m'ha fet molta gràcia.

Compta amb la meva ressenya.

Un cada cinc anys justos amb en Roig no està malament, no? Tenint en compte que entremig fas tres milions de coses més.

Xelo IProu ha dit...

amb moltes ganes de llegir-vos. enhorabona

jomateixa ha dit...

Bé, l'aurem d'anotar per St. Jordi.
A mi també m'ha fet gràcia la sinopsi ;D