dimarts, 19 de maig del 2015

Passejant per Blanes i altres coses

Us poso unes quantes coses que he fet aquests dies:

- El dissabte es va publicar el meu article mensual a El Periódico, sobre un descobriment clau que pot canviar l'espècie humana i el debat ètic que crec que hem de tenir.

- Uns dies abans em van entrevistar per la contra del suplement de les comarques gironines del diari ARA.

- També a l'ARA, he publicat articles de divulgació sobre l'al·lèrgia als cacauets, el tresor que s'amaga a les clavegueres i per què són tan alts els holandesos.

- I sense deixar l'ARA, la setmana passada es va publicar un especial sobre el meu poble, dins la sèrie que el diari ha anat dedicant a diferents ciutats del país. A cadascuna d'elles, un amfitrió acompanya a un membre de la redacció a fer un tomb i jo vaig tenir l'honor de ser l'escollit (junt amb l'Adam Martin, blanenc il·lustre) per representar Blanes. Va ser el mateix director del diari, el Carles Capdevila, qui va venir a fer el tour. Com podeu llegir aquí (i veieu a la tirallonga de fotos d'aquí al costat), el vaig passejar pel bo i millor del poble, vam fer una mica de ruta Bolanyo i ruta Ruyra, i vam acabar a Sant Francesc menjant peix davant de la platja. Feia un dia espectacular i va ser una experiència fantàstica compartir cerveseta, bones vistes i millor conversa amb el Carles. Em sembla que el vaig aconseguir convèncer que Blanes és el millor poble de la Costa Brava. O un dels millors, almenys!

- Finalment, en XeXu ha fet una crítica del meu darrer llibre, la comèdia ectoplàsmica juvenil El secret de la banya embruixada, i també n'ha aparegut una altra de molt positiva a El Punt/Avui, gentilesa del Lluís Llort.

2 comentaris:

jomateixa ha dit...

Com sempre, tu si que aprofites el temps ;D

Sergi ha dit...

Home, tant parlar de mitjans de poca volada ja em pensava que no parlaries de la premsa realment important, sort que ho fas al final!

En Llort em fa la competència? Doncs ara deixaré malament el proper llibre seu que llegeixi, que ja el tinc a casa, ale!

Broma tot, naturalment. Un plaer llegir-te i ressenyar-te, com sempre.