divendres, 13 de gener del 2017

Live at Pompeii




Aquestes vacances de Nadal vaig tenir l'oportunitat de visitar per primer cop Pompeia, un lloc que sempre m'ha fascinat. Les fotos que veieu les vaig fer quan es ponia el sol sobre les runes. És un lloc encara més espectacular del que sembla.

Als qui ens agrada la música, Pompeia la coneixem també pel concert sense públic que van gravar els Pink Floyd l'any 1971, poc abans de convertir-se en mega-estrelles planetàries amb Dark side of the moon. Aquí teniu el vídeo del millor moment del xou, la versió completa d'Echoes. Si no teniu paciència per les introduccions instrumentals, salteu directament al minut 3.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, Salvador! Jo vaig ser a Nàpols durant aquestes festes (del 27 al 31 de desembre), i a Pompeia el dia 29, concretament. Ens vam creuar pel camí?

Anònim ha dit...

No tinc perdó, una vegada vaig passar per allà al costat i no vaig entrar a la ciutat. Però bé, tinc entès que Pompeia no es mourà d’allà en una temporada.

Salvador Macip ha dit...

Gairebé ens creuem, Enric! Nosaltres vam anar a Pompeia el 31. Feia un temps fantàstic, aquells dies, oi? Nàpols i Pompeia són preciosos.

pons, qualsevol dia torna a haver-hi una erupció! No te'n refiïs...

Anònim ha dit...

Feia fred, però sol. A Nàpols, genial. Ens ha encantat, la ciutat!

Sergi ha dit...

No en tenies prou amb omplir-nos l'agenda de llibres teus, que ara ens recomanes viatges? Perquè la visita sembla ben interessant... m'hauré de començar a declarar practicant del 'Macip's way of life'.