dissabte, 16 de febrer del 2019

Torna l'Onada

Està ja imprimint-se la segona part de Fills de la Setena Onada, que es titula Tots els símbols de la por. Aquesta mini-sèrie sempre va estar plantejada com un díptic, i això m'ha permès planejar tot l'arc perquè s'adapti als tempos que volia. Si el primer llibre era més un misteri contingut en un entorn localitzat, aquest és una novel·la amb més acció i èpica. A la primera vaig deixar molts interrogants, que es resoldran en la segona. És el que jo en dic una "novel·la de crispetes", com els blockbusters que anem a veure al cinema. Si us agraden aquestes històries, ja ho sabeu. Us en donaré més detalls les properes setmanes, i també parlaré d'una segona novetat que trec de cara a Sant Jordi, molt diferent, i de la qual encara no se n'ha dit res enlloc...

Ah, i si esteu per Girona el dissabte que ve, podeu venir a veure'm parlar dels Fills a Cal Mot. Passeu a saludar!


3 comentaris:

Sergi ha dit...

Per Sant Jordi un altre? Pensava que el de Sant Jordi seria la segona part de la onada... m'espatlles tota la planificació lectora d'aquí a allà... A veure, hi ha data de sortida ja de 'Tots els símbols de la por'?

Sergi ha dit...

Ah, ara veig que de la novetat de Sant Jordi no se n'ha dit res enlloc... tret de a la teva barra lateral, hahaha.

Salvador Macip ha dit...

Em faig spoilers a mi mateix, XeXu! No pateixis, ja us donaré la tabarra els propers dies. Tots els símbols de la por i Els finals no arriben mai de sobte surten pelgades a finals de març, només per complicar els calenaris lectors... :)