divendres, 15 de maig del 2020

Videos casolans

Aquests dies de confinament m'han portat l'oportunitat de participar a una sèrie de taules rodones i seminaris (ara que tots ens hem acostumat a veure videos gravats amb el mòbil enlloc de càmeres professionals). Us en deixo algunes per si us ve de gust, més els vídeos de la nova secció de ciència que he començat a fer per a Els Matins cada dimecres a les 9. El tema de tots els virus és (com era d'esperar) la covid-19, però des d'angles diferents. Potser en trobareu algun que us interessi!

Els Matins 6 de Maig

 


Els Matins 13 de Maig



Taula rodona a la Biblioteca de Blanes, 14 de Maig



Vilaweb, 8 Maig




ESADE, 12 de Maig

Fundación Telefónica, 20 de Maig

3 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Mediàticament ja ets com de la familia, t'he vist més a tu últimament que a les meves filles i nets. per cert, aquí estem encara en fase O i una miqueta més, aqui aqui fase esteu?.
Ah! aixó si, avui m'he acostat a 'la Casona' i m'he emportat un cargols a la llauna amb salsa que estaven de mort, i uns canelons d'espinacs de deliri.

Salut.

Sergi ha dit...

M'interessa més el making off que t'he vist a les xarxes socials, hahaha. Per cert, has ordenat la llibreria que fas servir de fons d'escenari, eh lladre!

Salvador Macip ha dit...

Gràcies, Francesc! Nosaltres hem estat sempre en una mena de fase 1 light. Ara estem passant a una fase 1 pròpiament dita, amb els casos encara no controlats. Veurem què passa!

XeXu, algun dia faig una entrada sobre el making of, que és divertit! I la llibreria està més o menys igual de desendreçada, no et creguis...