diumenge, 11 de juliol del 2021

Contagiat

He agafat la covid. Tot i anar amb molt de compte i estar vacunat, no me n'he pogut escapar. Vaig explicar el cas en un enfilall de tuits, per ajudar a entendre que estar vacunat no vol dir que podem deixar de ser prudents, i aquests dies ha tingut una mica de ressò:

La història va sortir també en un article de l'ARA, una entrevista al web de RAC1 i en vam parlar al Suplement de Catalunya Ràdio:

 

I acabo amb el vídeo de la meva participació al FAQs, on vam parlar de tot això amb el Dr Güerri.

 

Epíleg: el tema a Els matins de TV3.

3 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Lo siento de todo corazón.

En el comedor social de Teresas de Calcuta, en Barcelona, donde llevo más de quince años, me pongo doble mascarilla. Cuando salgo del recinto de cocina y piso calle lo primero que hago es quitarme la exterior. Me dejo la nueva que me pongo a diario para el resto del día.

Hoy he visto el telediario. Casi me pongo a llorar. Entrevistan a un grupo numeroso de jóvenes en la Barceloneta. Están de botellón en la playa de San Sebastian. Media noche. Sin mascarilla, bailando bebiendo y cantando. No hay ninguno de ellos que razone. Pasa la urbana...les pitan. Todos dicen que nadie les quitará la libertad.

¿De quien depende que esto de los botellones, que aquí proliferan como los caracoles, no se corte en seco? Hay un gobierno central, una Generalitat y un Ay untamiento. Todos cobran y todos exigen su cánon mediante tributos.
¿Porqué se permite?

Cuidese y cuide a los suyos.
salut

Francesc Puigcarbó ha dit...

Alguna cosa ha cambiat amb aquesta cepa Delta dels nassos. La meva filla treballa a Amazon de Rubi, en tota la pandemia no es va donar ni un cas, i ara em tenen a 18 de baixa. Ja no es un problema de botellon, es que s'encomana amb una enorme facilitat, aixó va per llarg. Encara hi ha esperança, l'Ainhoa de 19 anys avui s'ha vacunat, ho ha fet en una sola dosi al mercadillo de la zona Hermética de SBD on hi havia un camiÓ d'aquests de la Generalitat que vacunen als passavolants amb un sola dosi. El secret és que no hi ha secret, si estem tots vacunats, el virus no sap on darla i s'envà, fent un discret mutis pel fons de l'escenari, que els virus tenen també la seva dignitat.

Cuida't, tu i el teus.


Sergi ha dit...

La part interessant del fil era una altra, però bé. En tot cas, espero que no hagi estat res, a hores d'ara segur que ja no tens ni símptomes de refredat. Però ànims igualment.