dijous, 23 de juny del 2022

40

Per cert, no ho havia dit encara, però Què ens fa humans? és el 40è llibre que publico (en els 17 anys que fa que va sortir el primer), descomptant les 13 col·laboracions en antologies. I el 41è ja està al forn. Per si us heu perdut (a mi em passa a vegades), aquí els tinc tots llistats.

5 comentaris:

McAbeu ha dit...

Enhorabona per una xifra tan rodona i m'alegro que ja estigui a punt el 41è perquè això significa que has superat aviat la temuda crisi dels quaranta. ;-)

Per cert, m'has fet anar a comptar quants te n'he llegit ja i me n'han sortit 18. Tenint en compte que els infantils els deixo passar, tampoc me'n falten tants...

Pons ha dit...

Això surt a més de dos llibres per any! Segur que tens un negre, o dos una dotzena

Salvador Macip ha dit...

McAbeu, els 40 no poden amb mi! A veure els 50... :) Ei, 18 dels 40 és molt bona xifra! Deus estar al meu top 10 de lectors... Gràcies!

Pons, tinc tot un equip de futbol treballant per mi, que a part de llibres he de produir en altres àmbits!

Olga Xirinacs ha dit...

Caram, estimadíssim Salvador, a veure si encara m'atraparàs... Ara marxo de vacances uns dies però compraré el llibre i ja et diré què m'ha semblat.
Ara ha sortit el meu llibre 86, però al setembre surt el 87... m'he de posar un any més? Recoi, quins dubtes ens porta la vida.
El que cal és salut per fer les nostres curses, individuals o col·lectives i tu tens moltes curses en marxa, entre professió i aficions.
Endavant, doncs, i moltes felicitats. Olga

Sergi ha dit...

I d'aquests jo n'he llegit i ressenyat 31. On és la icona del paio amb les ulleres de sol quan el necessites...?