dijous, 31 d’agost del 2023

Postals de vacances

Últim dia d'agost, últim dia oficial d'estiu, i toca trencar el silenci canicular al blog. És el moment de repassar les fotos de les vacances i donar la tabarra als amics. Jo vaig començar l'estiu amb un viatge de feina a Costa Rica, que va tenir també uns quants moments més propers a unes vacances, dels quals en deixo constància aquí:






Platges precioses i solitàries i selva per tot arreu. I visites a costariquenys centenaris per veure si trobem el secret de la seva longevitat, aquesta era una de les parts que tenia la feina. Després, uns dies al meu poble, com sempre, tornar a treballar (l'agost és un bon moment per avançar coses que s'han quedat endarrerides) i repicó de final d'estiu a Àustria, començant per Salzburg, ciutat petita però carregada de joies arquitectòniques.





I després, salt cap a Viena, on la sensació d'estar en un parc temàtic dels Hasburgs és encara més gran. Ciutat preciosa, això sí, carregada de turistes que enlloc de buscar sangria i platja es perden per museus i concerts de Mozart.







I tornem a la feina, que aquesta tardor ve carregada de coses interessants, que ja us aniré explicant. Bona reentré a tots!

2 comentaris:

Pons ha dit...

Entre escriure llibres, la investigació mèdica, els articles, les col·laboracions, xerrades, i tota la pesca, també fas vacances com la gent normal? Quantes hores tenen els teus dies?

Salvador Macip ha dit...

Pons, ja veus que aprofito algunes vacances per fer feina! La màquina no para mai... :)