dijous, 26 de març del 2009

Tot fent un solitari.

Aquesta no és manera d'entrar al mile high club. Algú li hauria d'haver explicat al senyor Crespo que es tracta d'un esport que només accepta la modalitat de dobles.

"Merengue star Elvis Crespo is being investigated after a woman said she saw him performing a sex act on an airplane en route from Houston to Miami, according to Miami-Dade County police. The Grammy winner was masturbating in view of other passengers."

7 comentaris:

sargantana ha dit...

es un honor que siguis a casa meva. benvingut!
he fet un tomb per aqui...i jo tambe en quedo
ens veurem! (i no es una amenaça)
sargantana ;-)

Clidice ha dit...

aquests que viatgen en primera ... com què se senten còmodes, s'avorreixen i passa el que passa. A turista amb Ibèria el fotia jo, ja veuries com poques ganes tindria de res més que arribar i que s'acabés el malson. :)

Борис Савинков ha dit...

No havia sentit mai a parlar d'aquest Elvis. "Merengue star". Trobo que haurien de fer seients separats per aquesta mena de coses. En el moment d'embarcar un podria demanar un seient per a dormir,un per a parlar, un per a llegir o l'Elvis un per a pelarse-la.

Борис Савинков ha dit...

perdó se m'ha escapat! volia dir que l'Elvis demanaria un seient per cantar, cantar! Em sap greu la vulgaritat que he deixat anar al bell mig de les pulcres Middlands (tautològic , eh?)

Salvador Macip ha dit...

Jaume, ves corrent a ca'l metge, que et miri aquesta coprolàlia que tens, no fos cas que empitjorés. ;-) De totes maneres, la idea dels seients temàtics és bona...

Sargantana, benvinguda i content de sentir que et quedes!

Clidice: cert, a la classe turista no pots ni respirar, imagina't altres coses...

Борис Савинков ha dit...

Salvador , he tingut que consultar el diccionari mèdic Roche que tinc a casa per saber què m'havies dit. I no sabia que existís una patología consistent en la tendencia a emetre determinades frases. Genial! Vaig al metge i li dic que se m'escapa dir caca, pipi , cul. Que l'esfínter el domino bé, però la llengua no. I el metge que em prescriu? La medicina te més camins que el senyor!!

Salvador Macip ha dit...

Hauré de començar a cobrar per ensenyar paraules, Jaume! Pel preu adequat fins i tot et faig un tractament per curar-te totes aquestes coses que tens i més que encara no saps.