dimecres, 25 de març del 2009

L'escollit (VI).

Avui l'escollit no és un post sinó una colla. El tema és un llibre. No, l'excusa és un llibre. El tema és un editor que estima el llibre que publica. Que l'apassiona tant que s'aniria al llit amb ell si fos físicament possible. Aquestes històries d'amor entre editors i llibres no es veuen avui en dia, cal fer-se'n ressò.

A més, l'encarnació anterior de l'Artista, quan encara es feia dir Subal, portava un blog impecable i polèmic, que repartia les cleques justes quan la catosfera es desfeia del seu estàtus embrionari. Jo tinc l'honor d'haver-li ensenyat una paraula nova al Subal, cosa que no tothom pot dir. Per sort l'autor només ens va deixar orfes uns mesos abans de reprendre el fil amb un nou format i continuar fent mal per la xarxa. Val la pena seguir-lo.

Del llibre en qüestió en parlaven bé a l'Avui l'altre dia (aquí i aquí) i el nostre amic "prescriptor" de la Nau Argos també contribuïa a l'expectació. No sé si m'agradarà, però jo ja l'he demanat. Que Dovlàtov, l'editorial suïcida i l'Artista tinguin molta sort.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que així sigui!

Clidice ha dit...

ei gràcies pels blocs :)

Fina ha dit...

Això, això, que tinguin molta sort.

L'Artista s'ho mereix.

Vent d Cabylia ha dit...

Ostres, estava sentint parlar de Dovlàtov per ací, Dovlàtov per allà i no el situava... Gràcies per la informació!

Comtessa d´Angeville ha dit...

Sembla que som molts els que hem comprat al Dovlàtov

L'artista abans conegut com Subal Quinina ha dit...

Benvolgut senyor Macip, disculpi que arribi tan tard a donar-li les gràcies per aquets post. Han estat setmanes terribles d'indeficnió, perquè ens ha fallat la distribució i ha comportat una série de problemes que gairebé ens fulminem les ganes de tirar endavant. Tirarem endavant, clar! Esper que aviat pugui torbar el llibre a Blanes. Pot estar segur que ens n'encarregarem personalment.

I si el llibre no li agrada? Eh?

Una abraçada a tots!

Salvador Macip ha dit...

No pateixi, senyor Artista. Comprenc perfectament les tribulacions dels editors suïcides. Encantat de contribuir com bonament pugui a donar ressò a l'iniciativa.

Li desitjo un cop més molta sort amb aquesta empresa i que gaudeixi del seu viatge imposat per motius d'incompetència aliena a Blanes i altres racons bonics de la nostra geografia.

Si no m'agrada el llibre penso demanar-li el llibre de reclamacions, que ho sàpiga.