divendres, 27 d’abril del 2012

Recolzeu la literatura popular!

Segur que molts coneixeu les Històries veïnals que s'organitzen a ca'l Malerudeveure´t i que han atret a més d'un centenar de blogaires al llarg dels cinc anys que fa que duren. Ara han tingut la pensada de reunir-ne en format llibre una selecció d'aquesta mena de cadàvers exquisits digitals, aprofitant això del micromecenantge. Aneu al verkami i apunteu-vos a aquesta interessant iniciativa de literatura alternativa i popular (per desengreixar de les novetats comercials de Sant Jordi), que només queden tres dies per acabar el termini i encara no tenen tot el presupost cobert.

I ja que parlem del tema dels canals alternatius de creació i distribució literària (i inspirat en el post de l'Elfreelang de l'altra dia, que precisament parlava d'això), val la pena mencionar també el llibre Un any de contes (que podeu comprar aquí), un altre esforç col·lectiu catosfèric nascut al 365 contes, el blog on es penjava diàriament un relat d'un autor diferent. En garbí24 ens explica la presentació i aquí sota teniu el vídeo promocional, per si us falta motivació. És fantàstic que es muntin projectes com aquests i que a més acabin convertits en paper gràcies a l'esforç de totes les persones implicades, no està de més que els donem un cop de mà.

2 comentaris:

Deric ha dit...

hi participo en el 365...

Elfreelang ha dit...

Ostres Salvador gràcies per la difusió ...el veí està molt content ja té els calers que calien....al 365 contes n'hi tinc set (contes vull dir)....