dissabte, 11 de juliol del 2015

La dècada prodigiosa




Deu anys! El bloGuejat compleix la seva primera dècada de vida. No m'hagués imaginat mai que arribaríem tan lluny... Som uns dinosaures, ja! Com sempre, gràcies a tots els que us passeu per aquí. Sense vosaltres tot això no tindria gaire sentit.

Toca una mica de repàs, el que faig cada any quan arriba aquesta data. En els darrers dotze mesos he arribat al post mil de la segona etapa del blog, que no està malament. Això sí: segueixo al ritme més lent d'aquests últims anys, amb una mica de baixada fins i tot les darreres setmanes (massa feina...), a veure si em recupero. En compensació, continuo actiu a altres xarxes socials que permeten una comunicació més ràpida. Els continguts veig que no han variat gaire respecte els temes que tractava l'any passat. Les estadístiques diuen que el nombre de visites es manté i fins i tot un post d'aquest any s'ha colat en el top 10 del blog. Anem bé, doncs.

A l'agost tornaré a programar reposicions, el cinquè any que ho faig, aquest cop amb un repàs als greatest hits del 2012. Si no esteu massa ocupats prenent el sol o trescant per les muntanyes, espero que continueu visitant el bloGuejat i dient la vostra. Quan comenci la temporada de tardor, tornarem a la programació original, i us parlaré d'un projecte juvenil molt divertit que he esta preparant al llarg d'aquests dos últims anys. Gràcies altre cop!

14 comentaris:

McAbeu ha dit...

No es pot fer res més que treure's el barret i felicitar-te per aquesta fita. Posar dues xifres al recompte d'anys d'un blog ja són paraules majors.
Enhorabona, Salvador!!

Salvador Macip ha dit...

Gràcies, Mac! Les dues xifres imposen una mica de respecte, ja...

Fina ha dit...

Ens parles de lo diví, l'humà, ens distreus, ens il.lustres, ens convides a la reflexió .... Mai ens deixes indiferent. Felicitats i per molts anys més, Salvador!

Ada ha dit...

Enhorabona!! Un bon treball i esperem que continue molts més!

Allau ha dit...

Moltes felicitats, deus ser dels més veterans del convent.

Carlex ha dit...

Moltes felicitats Salvador, i gràcies pels bons moments :-)

Elfreelang ha dit...

ostres una dècada! deu anys de blog són molts anys! moltes felicitats!

Marta ha dit...

Com a "fan" silenciosa també et vull felicitar. La perseverància té sempre la seva recompensa. Una dècada és molt! Esperem anar-te llegint... i gràcies per transmetre'ns el teu saber.

Sergi ha dit...

Iep, moltíssimes felicitats!! 10 anys és una xifra increïble, és el primer blog que veig que hi arriba, i molts s'han perdut sense acostar-s'hi ni remotament. Espero seguir llegint el bloGuejat molt temps, tot un ancestre de la blogosfera catalana! Començarem fent memòria amb el refregit estiuenc mentre esperem el setembre.

jomateixa ha dit...

Una xifra molt bonica 10!
Felicitats, espero que puguem seguir llegint-te molts anys més. Seguirem passant per aquí sigui Gener o Agost, i ara ja amb ganes de que ens expliquis els nous projectes. A la meva filla petita li agrada molt dibuixar i naturalment, els còmics. Ha vist algunes imatges del que prepareu i ja me l'ha encarregat (encara que ja no és tan petita);D

Daniel ha dit...

Noi! Això mereix festa grossa amb cava a dojo. Deu anys del blog és una fita extraordinària i un regal pels que et seguim!! Felicitats i moltes gràcies per ser-hi!!!

Roselles ha dit...

Felicitats! Caram, 10 anys, es diu aviat!

(Et segueixo fa temps però em sembla que és el primer cop que deixo un comentari. Aquest cop no podia marxar sense dir res! :) )

Josep ha dit...

Jo hauré de fer quelcom semblant.

Salvador Macip ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris! Em fa sentir una mica vell, bloguerament parlant...

Gràcies Roselles per trencar el silenci per una bona causa! :)

Josep, així tu ets un iaio com jo? :)